Kotistudio

07.06.2023

Kotistudiolta löytyy ihana kuvauspaikka, missä luonnonvalo tulvii sisään erittäin korkeista ikkunoista. Valoa pehmentämässä on isot valoverhot asennettu ihan katonrajaan. Tämä mahdollistaa ihanat lifestyle tyyppiset valokuvat sinusta ja perheestäsi. Valoa muokataan lisäksi heijastimin ja tarvittaessa salamalla pimeän hetken yllättäessä. Kuvauspaikka on sisustettu ripauksella boheemia tyyliä, se puhuttelee itseäni tällä hetkellä eniten. Jos tämä on sinun juttusi, niin olemme todennäköisesti hyvä match! 

Valokuvauksissa voidaan myös yhdistää kotistudio ja miljöökuvaukset, ihan läheltä löytyy ihania rantoja rantaheinikoineen, kallioilta avautuvaa merimaisemaa, sekä puistoja vehreine nurmialueineen, missä myös ripaus maalaisromantiikkaa on mahdollista vangita kuviin. 

Tulevaisuudessa ehkä jo syksyllä 2023 on minulla haaveena rakentaa omannäköinen ihan perinteinen studio kotistudiolle, missä onnistuisi ihanat perinteiset muotokuvat. Harmaata taustaa vasten kuvatut mustavalkoiset muotokuvaukset esim. odotuskuvauksissa on huikeita ja ne inspiroi minua vahvasti. Tästä tulossa myöhemmin lisää tietoa!